اخبار و رویدادها

ارتقای کیفیت آب شرب مجتمع کنگ علیا زاوه با استفاده از سیستم های بروز کلرزنی

۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - بازدید 36

مدیر امور آبفار زاوه از کنترل و ارتقای کیفیت آب شرب با نصب سیستم کلرزنی الکترولیز طعام در مجتمع کنگ علیا این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی، مدیر امور آبفار زاوه با اعلام این خبر بیان داشت: نصب دستگاه الکترولیزنمک طعام در مجتمع کنگ علیا علاوه بر بهبود اثرات مطلوب کلر باقیمانده در شبکه توزیع، باعث کاهش حداقلی عوارض گازهای متصاعد شده در زمان تهیه مراحل آماده سازی ماده گندزدا بر محیط کاراپراتور می گردد.

وحید حاجی باقران گفت: با این روش ماده گندزدا از ترکیب آب و نمک صنعتی تصفیه شده عبور کرده و مراحل بعدی در محیط دستگاه بصورت کاملا ایمنی و با رعایت مسائل بهداشتی انجام شده و وارد خط تزریق می شود و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه می باشد.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان زاوه تصریح کرد: این پروژه با هزینه ای بالغ بر 200 میلیون ریال شامل نصب و راه‌اندازی یک دستگاه الکترولیز نمک طعام به ظرفیت تولید آب ژاول در هر 17 ساعت 500 لیتر اجرا گردیده است.

وی افزود: مجتمع کنگ علیا زاوه با 430 خانوار شامل پنج روستای کنگ علیا، کنگ سفلی، کنگ زیتون، نیاز آباد و حصار ارداب می باشد.

نظرات شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

آمار بازدیدها
تعداد بازدیدکنندگان امروز : 42 | کل بازدیدکنندگان : 299654 | تعداد کاربران بر خط : 0